013 - 2111114 info@adzbouw.nl

Aanbouw en Verbouw

Laat AdZ-Bouw jouw huis verbouwen

Een groot dakkapel of eindelijk die serre waar je al jaren van droomt. Een huis verbouwen is leuk, maar ook spannend. Een goede voorbereiding is het fundament van jouw verbouwplannen. AdZ-Bouw helpt die langgekoesterde bouwwens direct uitkomen. Wij geven deskundig advies, zijn eerlijk over de kosten en werken volgens een strakke planning. Zo schijnt het zonlicht binnen de kortste keren het huis binnen.

 

Verbouwen gaat vanzelf

Waar jij zelf misschien alleen in de weekenden tijd hebt voor een verbouwing, staat AdZ-Bouw zes dagen per week voor je klaar. Onze vakmensen gaan door, terwijl jij in een vergadering zit of de kinderen naar voetbal brengt. En als jij vanwege een verjaardag een keer niet in de herrie wilt zitten dan snappen we dat ook. Het enige dat jij hoeft te doen is je verheugen op het resultaat.

 

Adviserende rol

Voordat we met jouw aanbouw, dakkapel of nieuwbouwwoning aan de slag gaan, moeten de vergunningen en bestemmingsplannen uitgepluisd worden. Mag je überhaupt aanbouwen op jouw lap grond? En mogen dakkapellen op ieder dak? Wanneer je met de handen in het haar zit, adviseren wij graag over de bergen papierwerk en bedenken we oplossingen als jouw plan hier nog niet op aansluit.

 

AdZ-Bouw verbouwt ieder huis

Breek jouw bescheiden woonkamer open tot royale living met aanbouw en geniet volop van de eerste ochtendgloren. Zijn er kinderen op komst en wordt het huis een tikkeltje te klein? Een royale dakkapel op zolder creëert een extra slaapkamer en maakt verhuizen overbodig. Na meer dan twintig jaar ervaring pakken wij alle soorten verbouwingen met een strakke planning op de juiste manier aan.

 

Elkaar leren kennen

Bouwvakkers komen bij een verbouwing dagelijks over de vloer, dus het is prettig vooraf te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Met een kop koffie maken we daarom graag kennis en nemen we de plannen door. Pas als de klik er is, stemmen we zorgvuldig af wat de wensen zijn. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en wordt jouw verbouwing een succes.