013 - 2111114 info@adzbouw.nl

Nieuwbouw

Een huis bouwen met AdZ-Bouw

Een huis bouwen doe jij niet elke dag, maar wij gelukkig wel. AdZ-Bouw construeert snel en zorgvuldig de nieuwbouwwoning van jouw wensen. Of je nu droomt van een luxe villa met woonkeuken, knusse boerderij of duurzaam huis met nul op de meter. AdZ-Bouw neemt al het bouwwerk uit handen en tovert iedere tekening om tot werkelijkheid. Verheug jij je dus maar alvast op jouw nieuwe stek.

 

Bouwen met vertrouwen

Nog voordat de deur gebouwd wordt, is het belangrijk dat wij er samen doorheen kunnen. Voor elk samenwerktraject maken we daarom eerst uitgebreid kennis. Om jouw wensen en verwachtingen door te spreken, maar ook om te kijken of er een goede klik is. Tijdens het bouwproject zien we elkaar nog wel vaker. Jouw architect, of onze als je er nog geen een hebt, is ook van harte welkom. Iedereen tevreden? Dan kunnen we van start.

 

Snel en nauwkeurig te werk

Het liefst plof je morgen al neer op de bank in jouw nieuwe huis. Ons gestroomlijnde team werkt daarom met een strakke planning, maar overhaast niets. Pas als we bouwtekening van A tot Z kennen, slaan we de eerste paal in de grond. Ook tijdens het bouwen gaan wij zorgvuldig te werk. Zo kun jij vanaf het moment van de sleuteloverdracht zorgeloos genieten van jouw nieuwe woning.

 

Grip op de kosten

Jouw droomproject moet niet veranderen in een financiële nachtmerrie. AdZ-Bouw maakt daarom een gedetailleerde offerte aan de hand van de tekeningen van jouw architect. Een akkoord betekent dat er geen extra kosten meer bijkomen, tenzij je zelf iets extra’s wilt toevoegen of veranderen. Bij de oplevering nemen we pas afscheid als alles aan jouw verwachtingen voldoet.