013 - 2111114 info@adzbouw.nl

Over ons

Ontdek het Brabantse bouwbedrijf AdZ-Bouw

AdZ-Bouw neemt jouw bouwproject uit handen: van een aanbouw  tot een complete nieuwbouwwoning. Ons Brabantse bouwbedrijf maakt realiteit van iedere bouwtekening. Wij hebben de ervaring, werken snel en kundig en adviseren tijdens het gehele proces. Omdat voorpret de beste pret is, houden we je stap voor stap op de hoogte. Van bouw tot oplevering. Zo begint het genieten al voordat de werkzaamheden klaar zijn.

 

Jarenlange ervaring

Tijdens het bouwproces vragen we maar één ding van jou: uitkijken naar het oplevermoment. Met twintig jaar ervaring voert ons Brabantse bouwbedrijf iedere klus kundig en spoedig uit. Heb je vragen tussendoor? Bel dan eigenaren Cas of Koen voor een snel antwoord. Zij zijn op de hoogte van alle details en zijn jouw vaste aanspreekpunt tijdens het bouwproces.

 

Advies op maat

Wij denken met jou mee en vragen ons af: kan het beter? De keuken die met kleine aanpassingen nog groter wordt of de aanbouw die met ander materiaal langer meegaat. Samen werken we toe naar het allerbeste resultaat. En als je tegen een muur van vergunningen of bestemmingsplannen aanloopt, helpen wij je weer op weg en passen jouw visie hierop aan.

 

Professionele hulptroepen

Met een hamer en spijker weten wij wel raad. Maar om het allerbeste resultaat op te leveren, laten we het schilder-, metsel- en loodgieterswerk over aan vakkundige professionals. Dit zijn niet zomaar bouwvakkers die over jouw vloer komen. De Brabantse partners van ons bouwbedrijf zijn stuk voor stuk vrienden die wij vertrouwen en net zoals wij puur kwaliteit leveren.